Μουρουγλάκης Αλέξανδρος

Ειδικός Παθολόγος - Υποψήφιος Διδάκτωρ Α.Π.Θ.

Καραμπασιάδου Ζωή

AUTH Psychologist, Sr. HR Professional

Χρυσάφης Δημήτρης

Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, Αρχηγός ομάδας Volleyball Χ.Α.Ν.Θ, Certified Youth Fitness Professional 

Karampasiadou Zoi

AUTH Psychologist, Sr. HR Professional

  Ονομάζομαι Καραμπασιάδου Ζωή, είμαι Ψυχολόγος, απόφοιτος Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) με κατεύθυνση στην Κλινική Ψυχολογία και στην Σχολική & Εξελικτική Ψυχολογία και κατέχω Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών στην Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού από την Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ).
Η αγάπη μου για την Ψυχολογία με οδήγησε στις απαραίτητες μετεκπαιδεύσεις στην Ψυχοθεραπεία (IAOTH) και η κλίση μου στον τομέα των επιχειρήσεων με οδήγησε σε επιπλέον μετεκπαιδεύσεις στην διοίκηση επιχειρήσεων, την επικοινωνία και την οικονομία (ΕΕΔΕ).
  Είμαι κάτοχος Άδειας Άσκησης επαγγέλματος Ψυχολόγου και εκπαιδεύομαι στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στην Διαχείριση του Στρες και την προαγωγή της υγείας.
  Έχω ολοκληρώσει την άσκησή μου στο Γυμνάσιο & Λύκειο Κωφών (οικοτροφείο) Θεσσαλονίκης προσφέροντας υπηρεσίες ατομικής και ομαδικής Ψυχολογικής υποστήριξης σε παιδιά, εφήβους και τις οικογένειες τους. Έχω προσφέρει υπηρεσίες ατομικής και ομαδικής Ψυχολογικής υποστήριξης σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες στα πλαίσια υποστήριξης μακροχρόνια ανέργων σε προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και έχω διαχειριστεί πλήρως προγράμματα ευαισθητοποίησης παιδιών, εφήβων και ενηλίκων σε κρατικό και ευρωπαϊκό επίπεδο. 
  Τα τελευταία 4 χρόνια εκπαιδεύω στελέχη και ιδιώτες σε θέματα Ψυχολογίας που αφορούν στην κινητοποίηση στην άσκηση με στόχο την ολιστική προσέγγιση στην κατάκτηση της ευεξίας και της βελτίωσης της ποιότητας ζωής. Παράλληλα, συμμετέχω σε συνέδρια και ημερίδες με στόχο την προαγωγή της ορθή διαχείρισης του στρες, την πρόληψη και την διαχείριση του εκφοβισμού σε όλες τις εκδηλώσεις του και την πρόληψη και διαχείριση της επαγγελματικής εξουθένωσης σε στελέχη και ιδιώτες.
  Επιστημονικά συνεργάζομαι ως Ψυχολόγος με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Στήριξης Ατόμων με Παχυσαρκία "Ιμερόεσσα" και την Επιστημονική Ομάδα "Οψόμεθα εις Φιλίππους".
  Τα τελευταία 15 χρόνια δραστηριοποιούμαι πλήρως σε ρόλους επικοινωνίας και Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού σε πολυεθνικές εταιρείες, σε θέσεις με ευθύνη εντός και εκτός της ελληνικής επικράτειας.
Παράλληλα, δεν έπαψα ποτέ να παρέχω ιδιωτικά υπηρεσίες ως Ψυχολόγος σε ατομικές και ομαδικές συνεδρίες καλύπτοντας ένα φάσμα αναγκών που χαίρομαι πολύ να υπηρετώ και να ερευνώ:

  Ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων:
• Επιλογή και αξιολόγηση ανθρώπινου δυναμικού
• Υλοποίηση κέντρων αξιολόγησης και εκπαίδευσης
• Υποστήριξη και καθοδήγηση επαγγελματικής μετάβασης (outplacement)
• κ.α.
Ως Ψυχολόγος:
• Ενίσχυση αυτοπεποίθησης και προσωπική καθοδήγηση (coaching)
• Διαχείριση άγχους και συναφών διαταραχών
• Ατομική και ομαδική θεραπεία
• Θεραπεία ζεύγους
• Υποστήριξη Διακοπής Καπνίσματος
• Σύνταξη Βιογραφικού Σημειώματος - προετοιμασία για Συνέντευξη Εργασίας
• κ.α

Διατηρούμε έδρα και αποκλειστική συνεργασία με το www.pathologos.gr στο κεντρικότερο σημείο της Θεσσαλονίκης ενώ προσφέρουμε την δυνατότητα παροχής όλων των υπηρεσιών και διαδικτυακά μέσω των πλέον εξελιγμένων τεχνολογικά συστημάτων.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί μας για οτιδήποτε σας απασχολεί.

Είμαστε εδώ για να ακούσουμε κάθε σας σκέψη.