Διατροφικές Διαταραχές - Παράγοντες Κινδύνου

Οι διατροφικές διαταραχές είναι πολύπλοκες και αφορούν όλες τις πληθυσμιακές ομάδες. Οι παράγοντες κινδύνου που αφορούν όλες τις διατροφικές διαταραχές περιλαμβάνουν μία ευρεία γκάμα βιολογικών, ψυχολογικών και κοινωνικοπολιτισμικών θεμάτων.

Διαβάστε περισσότερα
Επιτροπές και Ζέβρες

Δεν χρειάζεσαι την ψήφο ΚΑΝΕΝΟΣ για να είσαι αριστούργημα, δεν χρειάζεσαι την ψήφο κανενός για να μείνεις στο παιχνίδι, και ΚΑΝΕΙΣ δεν ενδιαφέρεται για την «ψήφο» και την κριτική σου.

Διαβάστε περισσότερα
6 Βήματα για να βάλουμε την Άσκηση στην Ζωή μας!

Δεν υπάρχει απολύτως κανένας τρόπος να γίνει η άσκηση μια ευχάριστη συνήθεια. Η άσκηση είναι απλά η μόνη επένδυση που δεν έχει απολύτως κανένα ρίσκο. Μόνο τεράστιο κέρδος για εσάς και τους γύρω σας.

Διαβάστε περισσότερα
5 Τρόποι να προλάβουμε την Επαγγελματική Εξουθένωση

Η εργασία αυτής της μορφής αν και διασφαλίζει τις υγειονομικές προδιαγραφές ασφαλείας της πανδημίας αποτελεί μία κατάσταση η οποία μπορεί να προκαλέσει περισσότερο στρες αν δεν τηρούνται κάποιες βασικές αρχές.

Διαβάστε περισσότερα
Η Άσκηση ως σύμμαχος στη διαχείριση της Κατάθλιψης.

Για κάποιους ασθενείς η άσκηση θα λειτουργήσει ως ήπιο αντικαταθλιπτικό ενώ δεν ενδείκνυται μεμονωμένα στις περιπτώσεις βαριάς κατάθλιψης στις οποίες απαιτείται σε συνδυασμό με φαρμακευτική αγωγή.

Διαβάστε περισσότερα